خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه رضایت شغلی و ماهیت آن با فرمت docx در قالب 14 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 


اهمیت ارضای شغلی از آنجا ناشی می شود که بیشتر افراد تقریبا نیمی از ساعات بیداری خود را در محیط کاری می گذرانند. از این رهاورد رضایت شغلی، احساسات مثبت یا لذت بخشی است که هر فرد از راه ارزیابی شغل خود یا تجربیات شغل خود بدان دست می یابد. همین طور رضایت شغلی احساس مطلوب، مثبت و خوشایندی است که افراد از شغل خود دارند(حسنی و همکاران، 1391). 

 

 


هاپاک رضایت شغلی را مفهومی چند بعدی و پیچیده می داند و بر این باور است که با عاملهای روانی، جسمانی و اجتماعی ارتباط دارد؛ لذا هر فرد با تأکیدی که بر عاملهای گوناگون نظیر میزان درآمد، ارزش اجتماعی شغل، وضعیت محیط کار و تشویقهای لازم می شود از راه های گوناگون از شغلش احساس رضایت می کند. کینزبرگ و همکارانش(1951)، به دو نوع رضایت شغلی با عنوان رضایت درونی و بیرونی اشاره می کنند که رضایت درونی را ناشی از احساس لذت انسانی از اشتغال به کاری که دارد می داند و رضایت بیرونی را ناشی از میزان دستمزد و پاداش، نوع کار، روابط انسانی حاکم بر محیط و بالاخره وضعیت محیطی ذکر می کنند. 

 

 

 

فهرست مطالب
2-4- رضایت شغلی 36
2-4-1- تعاریف رضایت شغلی 37
2-4-2- سیر تحول دیدگاهها 40
2-4-3- ماهیت رضایت شغلی 41
2-4-4- ضرورت و اهمیت رضایت شغلی 42
2-4-5- ابعاد رضایت شغلی 43
2-4-6- نظریات رضایت شغلی 43
2-5- پیشینه تحقیقات انجام شده 44
منابع